Create a design business card

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €30
 • Propozimet e Marra: 101
 • Fituesi: SHILPIsign

Përmbledhja e konkursit

We need a new design for our business card. Please find attached our website design + CI + Logo & our current business card.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“all good!!!”

Fotoja e profilit sebjanus, Germany.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • saidhasanmilon
  saidhasanmilon
  • 1 vit më parë

  Check my entry 109,114,117,132. I hope you like it

  • 1 vit më parë
 • ruhuld89
  ruhuld89
  • 1 vit më parë

  Check my entry # 52

  • 1 vit më parë
 • ruhuld89
  ruhuld89
  • 1 vit më parë

  dear sir ,please check my entry #46

  • 1 vit më parë
 • Saimulsiam
  Saimulsiam
  • 1 vit më parë

  Please check #17

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!