Create a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $12
 • Propozimet e Marra: 57
 • Fituesi: milads

Përmbledhja e konkursit

I am looking for someone to make a really pretty logo for my business. I am a wedding decorator and am looking for something relating to weddings, floral, romance and slightly feminine. The companies name is Lucky Events LLC.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Tayyibaaziz3
  Tayyibaaziz3
  • 1 vit më parë

  check #95 I used a unique design for the required theme.

  • 1 vit më parë
 • scopionsylas
  scopionsylas
  • 1 vit më parë

  Please check #92

  • 1 vit më parë
 • milads16
  milads16
  • 1 vit më parë

  #increaseprize please

  • 1 vit më parë
  1. luckyeventsinc
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Please resubmit your entry with the updates requested. Thank you!

   • 1 vit më parë
 • GurpreetKaur17
  GurpreetKaur17
  • 1 vit më parë

  please check #86

  • 1 vit më parë
 • khanmahshi
  khanmahshi
  • 1 vit më parë

  plz check #47

  • 1 vit më parë
 • amartyapaul
  amartyapaul
  • 1 vit më parë

  Please check #52 #53 .

  • 1 vit më parë
 • evans154
  evans154
  • 1 vit më parë

  please check entry #16 i used different fonts designs they are three images.

  • 1 vit më parë
 • gsamsuns045
  gsamsuns045
  • 1 vit më parë

  working!

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!