Create a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $110
 • Propozimet e Marra: 8
 • Fituesi: hadrianus1

Përmbledhja e konkursit

I need a logo related to an app we created that was designed for: classroom attendance, course attendance, student attendance.

APP NAME IS "Bpresent" use the image attached as reference

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very professional.”

Fotoja e profilit spredavEesther, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • ushi123
  ushi123
  • 1 vit më parë

  sir pls check #274 #276 #277 thank you sir

  • 1 vit më parë
 • ushi123
  ushi123
  • 1 vit më parë

  sir pls check #274 #275 thank you sir

  • 1 vit më parë
 • hadrianus1
  hadrianus1
  • 1 vit më parë

  the name is "BPRESENT" or BPRESENT ?

  • 1 vit më parë
 • mdmiltonislam9
  mdmiltonislam9
  • 1 vit më parë

  Please check #60 #61

  • 1 vit më parë
 • Jalpanvi786
  Jalpanvi786
  • 1 vit më parë

  ALL REJECTED Y?

  • 1 vit më parë
  1. spredavEesther
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   A new name was decided 10 minutes ago, sorry for the early responders....The new name is "Bpresent"

   • 1 vit më parë
 • spredavEesther
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  A new name was decided 10 minutes ago, sorry for the early responders....The new name is "Bpresent"

  • 1 vit më parë
 • DsignK
  DsignK
  • 1 vit më parë

  PLEASE CHECK #47 #48

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!