Create a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $171
 • Propozimet e Marra: 163
 • Fituesi: ziaultuba16

Përmbledhja e konkursit

Need a logo or identity design for our management company - we provide full, professional management services to small-medium sized businesses. The logo does not need to reflect our product/services - we just want something eye-catching, sleek (not "cute") that can be used with our business name - it can be an arrangement of our business name or a play on the first letters.

Incrementum Management Services, LLC (fyi - Incrementum is latin for growth)

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“His design was creative and unique and he was very helpful and professional when we asked for changes. We definitely recommend him!”

Fotoja e profilit IMSeileen, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!