Create a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 28
 • Fituesi: CDHalson

Përmbledhja e konkursit

I need a logo for a birthday invitation.
The text of the logo should be.

Chaya Mandel's Bas Mitzvah

It should be butterfly themed.
The image will be printed on the front of a card.
She thinks that she wants the butterflies to be pink with some gold and black.
I'm goint to upload a drawing with a concept that she drew, but happy to see some other concepts as well. Also uploading some other butterfly images she liked.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!