Create a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 91
 • Fituesi: tazninaakter99

Përmbledhja e konkursit

I need a logo design base on: MUM Arquitectura e Interiorismo

This is a logo for my wife as she is starting her own business as an Architect and interior designer.

She like colors Black, white, Turquoise, gold or silver. You can use a single color or multiple colors.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!