Create a logo for a dairy product company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $35
 • Propozimet e Marra: 21
 • Fituesi: miftaulmbbd

Përmbledhja e konkursit

PLEASE FOLLOW THE GUIDELINE CAREFULLY!
We need a logo to use on our products labels and other promotional places.

The name of the company is: GHEGARD
The tagline is: Dairy Products

An example of the logo is attached, please create something similar.

We need to have a cows head similar to the example inside the ring and the logo text in the emblem.

Colors:
Cow's head must be some sort of brown color.
The ribbon and the ring around the cows head must be red.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great work, thanks”

Fotoja e profilit Dreamwaymedia, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Lifehelp
  Lifehelp
  • 1 vit më parë

  Please Check Logo #69

  • 1 vit më parë
 • wagus0228
  wagus0228
  • 1 vit më parë

  please check #65

  • 1 vit më parë
 • vishnuremesh
  vishnuremesh
  • 1 vit më parë

  please check #36

  • 1 vit më parë
 • sanchita1118
  sanchita1118
  • 1 vit më parë

  please check #5

  • 1 vit më parë
 • wagus0228
  wagus0228
  • 1 vit më parë

  PLEASE CHECK #34

  • 1 vit më parë
 • harungw1
  harungw1
  • 1 vit më parë

  please check my entry #6 & #11

  • 1 vit më parë
 • shovonahmed2020
  shovonahmed2020
  • 1 vit më parë

  check the entry #4, #7 & #9

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!