Create a logo for an online shop

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £7
 • Propozimet e Marra: 38
 • Fituesi: midouu84

Përmbledhja e konkursit

I would like to have a logo created for an online shop. The shops name is 'Fortnite Gamer Gear'.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very quick and great communication. I would definitely use him again. ”

Fotoja e profilit atinvestments, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!