Create a logo for my modern family crest

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 16
 • Fituesi: fadovicattia

Përmbledhja e konkursit

Need a graphic illustrator to take my hand drawn picture and make a logo of my modern family crest.

As a clarification it is a book in the top left quadrant, The greek letters Chi and Rho on top of each other flanked by the greek letters alpha and omega in the top right quadrant. A drawing compass in the bottom write quadrant. A pine tree in the bottom right quadrant. The banner says "Good Cheer" across the shield.

Dark Gray and Dark Green for the Shield. Beige for the banner.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • JRM97
  JRM97
  • 1 vit më parë

  Working on it. :)

  • 1 vit më parë
 • sllixo
  sllixo
  • 1 vit më parë

  Hello Can you select the colors you want to work on

  • 1 vit më parë
  1. kbelcher1992
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Dark Gray and Dark Green for the Shield. Beige for the banner.

   • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!