Create an A3 Poster

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 21
 • Fituesi: maidang34

Përmbledhja e konkursit

Burger King would like us to create a poster.
Fun, happy, Jolly poster.
Preferably kids in the back ground - please use attachments

Milkshake, Ice cream and Icee

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Quick fast and easy! ”

Fotoja e profilit pitatitia, Sint Maarten (Dutch part).

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • khudroo
  khudroo
  • 1 vit më parë

  #22 please check this & Feedback.

  • 1 vit më parë
 • rabbybd365
  rabbybd365
  • 1 vit më parë

  check my 3rd entry #14

  • 1 vit më parë
 • rabbybd365
  rabbybd365
  • 1 vit më parë

  please check my 2nd entry #13 and give me feedback

  • 1 vit më parë
 • satishandsurabhi
  satishandsurabhi
  • 1 vit më parë

  Please Check my entry #10 & update your comments. Thanks.

  • 1 vit më parë
 • rabbybd365
  rabbybd365
  • 1 vit më parë

  please check my entry #8 give me feedback

  • 1 vit më parë
 • d3stin
  d3stin
  • 1 vit më parë

  Hi, is there any text for the poster?

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!