Create an icon and logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 40

Përmbledhja e konkursit

Mentorli - An application that allows students to connect with professional mentors. Prefer light colors on white background, clean, simple, modern

The icon included is nice because it is two incomplete circles, students and mentors that need eachother to be complete.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!