Create Infographics

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 5
 • Fituesi: JubairAhamed1

Përmbledhja e konkursit

Hi Freelancers

We are creating a brochure and would like to use info graphics on 2 topics.
Please see attached 2 A4 pages with content on each topic. Editable file required.

Please feel free to ask any questions for a great outcome!

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“It was a pleasant experience working with Jubair. He was always on call and willing to make any changes we suggested. Would be willing to work with them again”

Fotoja e profilit LIESENBitumen, South Africa.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • JubairAhamed1
  JubairAhamed1
  • 1 vit më parë

  Please see #6
  Thank you.

  • 1 vit më parë
 • JubairAhamed1
  JubairAhamed1
  • 1 vit më parë

  Working on now. thanks for waiting

  • 1 vit më parë
 • umairjavedf7
  umairjavedf7
  • 1 vit më parë

  what is the name of topics

  • 1 vit më parë
  1. LIESENBitumen
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   "Bitumen Matters"
   "Bitumen Emulsions – The versatile maintenance solution"

   • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!