Create me a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 78
 • Fituesi: shahajada11

Përmbledhja e konkursit

Create me a logo for a Strip Club. Logo name should be in logo. It is - Luxus Ladies.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“It was great :)”

Fotoja e profilit rbcopy, Lithuania.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • henrigachon
  henrigachon
  • 1 vit më parë

  all designers call CH Sir but at 5$ in pocket for a logo its not Sir he should be called more like the sun does not shine

  • 1 vit më parë
 • Destroya1221
  Destroya1221
  • 1 vit më parë

  Hello, Sir! Please check my entries #72 #73 #74 #75
  I'm sure you'll prefer them over any other submission. Also, please let me know if you need any kind of adjustment (color scheme, font, etc.)

  • 1 vit më parë
 • Destroya1221
  Destroya1221
  • 1 vit më parë

  I am currently preparing a logo that will exceed any other submission. It's gonna take some time because it needs a lot of work, so please don't end the contest yet until I submit my entries. Thanks!

  • 1 vit më parë
 • shahajada11
  shahajada11
  • 1 vit më parë

  Hello Sir, please, check my entry. #53

  • 1 vit më parë
 • freelancerRony72
  freelancerRony72
  • 1 vit më parë

  please check #44

  • 1 vit më parë
 • amitdharankar
  amitdharankar
  • 1 vit më parë

  sir please check #36

  • 1 vit më parë
 • jexyvb
  jexyvb
  • 1 vit më parë

  Increase payment.

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!