Create my new logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €18
 • Propozimet e Marra: 28
 • Fituesi: Nennita

Përmbledhja e konkursit

Hi! I want to create a new logo, i am a visual artist creating photo&video contents, creative direction etc... The name is: JEN HAAS I want something simple maybe only black color or simple shades, and classy. So: this name in nice font plus There is two elements i would like to add, maybe just one of them or both, depends on ur creativity, its a sun, and a horus eye (will put image style on the conversation) Thank you by advance for ur nice work Jen

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Jovana was the best creative of the contest, her communication is excellent and i will hire her again for sure. I recommend. Thanks for nice serious work!”

Fotoja e profilit celestprod, France.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!