Create SOP for Operations Manual

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 4

Përmbledhja e konkursit

I need an SOP created from my notes. This project will service as a template for an operations manual with hundreds of SOPs. SHould have very similar branding, company name The UPS Store 4730. An easy to read and understand procedure is of highest importance. Output should be a google doc or word doc.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Samce
  Samce
  • 4 javё më parë

  Interested, but the gdoc not opening.

  • 4 javё më parë
  1. ted4730
   Krijuesi i Konkursit
   • 4 javё më parë

   I opened up access if you'd like to try again.

   • 4 javё më parë
  2. Samce
   Samce
   • 3 javё më parë

   Perfect! Working on it.

   • 3 javё më parë
 • yunitasarike1
  yunitasarike1
  • 4 javё më parë

  WORKING

  • 4 javё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!