Mirë se u rikthyet !

Pёrshkruani nё vijim konkursin tuaj. Kemi mbi 34.5 milionё profesionistё tё gatshёm pёr t'ju mbaruar punё!

 1. Fjalëkalime të fortë:
  • Të ketë të paktën 6 simbole (e detyrueshme)

  • Përdor një numër

  • Përdorni një shkronjë të MADHE

Kurseni kohë dhe përmirësoni eksperiencën tuaj këtu duke u lidhur me Facebook.

Krijoni konkursin tuaj!

Përditësoni përshkrimin më poshtë për t'iu treguar profesionistëve tanë freelancer për çfarë keni nevojë.

 1. Çfarë pune kërkoni?
 2. Na tregoni më shumë rreth konkursit
  1. Aftёsi tё kёshilluara: (shtoni dhe 5)
 3. Cili është buxheti juaj?
  1. Ditёt Zgjidhni nga 3 nё 30 ditё
  2. Merrni një përgjigje më të shpejtë nga profesionistët freelancer dhe pëftoni punimet tuaja në 1 ditë! Pёr tё siguruar njё rezultat tё shpejtё, ky konkurs do tё pёrmirёsohet automatikisht nё konkurs tё garantuar.
 4. Merrni maksimuminnga konkursi juaj! (me dëshirë)
  Garantoni profesionistët freelancer që do të zgjidhet një fitues dhe do të jepet çmimi. Kjo do tërheqë më shumë kandidatura më të mira nga profesionistët freelancer. Garancia e kthimit të parave nuk zbatohet nëse një konkurs është i garantuar.
  FALAS
  Ne do të kontaktojmë profesionistët tanë më të mirë që të marrin pjesë në konkursin tuaj.
  Bëjeni konkursin tuaj më të dukshëm në faqet kryesore të kërkimit të punës.
  Vetëm ju mund t'i shihni kandidaturat individuale, duke siguruar ide unike.
  Profesionistët freelancer duhet të nënshkruajnë Marrëveshjen e Ruajtjes së Sekretit për të parë të dhënat e konkursit.
  Të gjitha të dhënat e konkursit do të fshihen nga motorrët e kërkimit.
 5. Kur klikoni 'Merrni Kandidatura Tani', ju deklaroni se i keni lexuar dhe i pranoni Kushtet e Përdorimit dhe n Rregulloren e Privatësisë

100%

Garancia e Kthimit të Parave*

 1. Postoni një konkurs dhe caktoni një çmim për punën e kërkuar
 2. Profesionistët freelancer konkurrojnë duke dërguar qindra ide
 3. Jepni çmimin kandidaturës më të mirë!