Mirë se u rikthyet !

Pёrshkruani konkursin mё poshtё. Ne kemi mbi 25.9 milionё profesionistё tё gatshёm pёr të kryer punën tuaj!

 1. Fjalëkalime të fortë:
  • Të ketë të paktën 6 simbole (e detyrueshme)

  • Përdor një numër

  • Përdorni një shkronjë të MADHE

Kurseni kohë dhe përmirësoni përvojën duke lidhur llogarinë tuaj në Facebook.

 1. Çfarë pune kërkoni?
 2. Na tregoni më shumë rreth konkursit
  1. Aftësitë e Sugjeruara (shtoni 5)
 3. Sa është buxheti juaj?
  1. Ditë Zgjidhni nga 3 nё 30 ditё
  2. Merrni një përgjigje më të shpejtë nga profesionistët freelancer dhe merrni punimet tuaja të preferuara për 1 ditë! Pёr tё siguruar njё rezultat tё shpejtё, ky konkurs do tё pёrmirёsohet automatikisht nё konkurs tё garantuar.
 4. Përfitoni maksimumin nga konkursi juaj! (me dëshirë)
  BASIC
  PREMIUM
  PRO
  $60
  Materialet origjinale
  pronёsia e PI
  Kandidaturat e cilësisë Premium
  Keep entries secret
  Promovojeni te kërkimi i punës
  Hyni te profesionistët më të mirë freelancer
  Ka nënshkruar MRSI
  Garancia e privatësisë
  Garantoni profesionistët freelancer që do të zgjidhet një fitues dhe do të jepet çmimi. Kjo do të tërheqë më shumë kandidatura më të mira nga profesionistët freelancer. Garantimi i kthimit të parave nuk zbatohet nëse një konkurs është i garantuar.
  FALAS
  Merrni kandidatura cilësore! Profesionistët më të mirë freelancer do të ftohen automatikisht në konkursin tuaj.
  Dalloni konkursin tuaj nga të tjerët duke e theksuar listimin tuaj.
  Vetëm ju mund t'i shihni të gjitha kandidaturat. Secili profesionist freelancer mund të shohë vetëm kandidaturën e tij. Kjo ju siguron ide unike.
  Për të ruajtur fshehtësinë e të dhënave të konkursit, profesionistët freelancer duhet të nënshkruajnë Marrëveshjen e Ruajtjes së Sekretit.
  Ruani fshehtësinë e konkursit. Konkurset private janë të fshehur nga motorrët e kërkimit dhe përdoruesit publikë.
 5. Duke klikuar 'Merrni Kandidatura Tani', ju deklaroni se i keni lexuar dhe i pranoni Kushtet e Përdorimit dhe Rregulloren e Privatësisë

100%

Garancia e Kthimit të Parave*

 1. Postoni një konkurs dhe caktoni një çmim për punën e kërkuar
 2. Profesionistët freelancer konkurojnë duke dërguar qindra ide
 3. Jepni çmimin kandidaturës më të mirë!