Mirë se u rikthyet !

Pёrshkruani konkursin mё poshtё. Ne kemi mbi 26.5 milionё profesionistё tё gatshёm pёr të kryer punën tuaj!

 1. Fjalëkalime të fortë:
  • Të ketë të paktën 6 simbole (e detyrueshme)

  • Përdor një numër

  • Përdorni një shkronjë të MADHE

Kurseni kohë dhe përmirësoni përvojën duke lidhur llogarinë tuaj në Facebook.

 1. Çfarë pune kërkoni?
 2. Na tregoni më shumë rreth konkursit
  1. Aftësitë e Sugjeruara (shtoni 5)
 3. Sa është buxheti juaj?
  1. Ditë Zgjidhni nga 3 nё 30 ditё
  2. Merrni një përgjigje më të shpejtë nga profesionistët freelancer dhe merrni punimet tuaja të preferuara për 1 ditë! Pёr tё siguruar njё rezultat tё shpejtё, ky konkurs do tё pёrmirёsohet automatikisht nё konkurs tё garantuar.
 4. Përfitoni maksimumin nga konkursi juaj! (me dëshirë)
  Garantoni profesionistët freelancer që do të zgjidhet një fitues dhe do të jepet çmimi. Kjo do tërheqë më shumë kandidatura më të mira nga profesionistët freelancer. Garantimi i kthimit të parave nuk zbatohet nëse një konkurs është i garantuar.
  FALAS
  Merrni kandidatura cilësore! Profesionistët më të mirë freelancer do të ftohen automatikisht në konkursin tuaj.
  Dalloni konkursin tuaj nga të tjerët duke e theksuar listimin tuaj.
  Only you can see all the entries. Each freelancer can only see their own entry. It ensures you get unique ideas.
  Për të ruajtur fshehtësinë e të dhënave të konkursit, profesionistët freelancer duhet të nënshkruajnë Marrëveshjen e Ruajtjes së Sekretit.
  Ruani privatësinë e konkursit. Konkurset private janë të fshehur nga motorrët e kërkimit dhe përdoruesit publikë.
 5. Duke klikuar 'Merrni Kandidatura Tani', ju deklaroni se i keni lexuar dhe i pranoni Kushtet e Përdorimit dhe Rregulloren e Privatësisë

100%

Garancia e Kthimit të Parave*

 1. Postoni një konkurs dhe caktoni një çmim për punën e kërkuar
 2. Profesionistët freelancer konkurojnë duke dërguar qindra ide
 3. Jepni çmimin kandidaturës më të mirë!