Mirëseerdhët sërish !

Pёrshkruani nё vijim konkursin tuaj. Kemi mbi 27.6 milionё profesionistё tё gatshёm pёr t'ju mbaruar punё!

 1. Fjalëkalime të fortë:
  • Të ketë të paktën 6 simbole (e detyrueshme)

  • Përdor një numër

  • Përdorni një shkronjë të MADHE

Kurseni kohë dhe përmirësoni eksperiencën tuaj këtu duke u lidhur me Facebook.

 1. Çfarë pune kërkoni?
 2. Na thoni më shumë rreth konkursit
  1. Aftёsi tё kёshilluara: (shtoni dhe 5)
 3. Cili është buxheti juaj?
  1. Ditёt Zgjidhni nga 3 nё 30 ditё
  2. Merrni një përgjigje më të shpejtë nga profesionistët freelancer dhe pëftoni punimet tuaja në 1 ditë! Pёr tё siguruar njё rezultat tё shpejtё, ky konkurs do tё pёrmirёsohet automatikisht nё konkurs tё garantuar.
 4. Merrni maksimuminnga konkursi juaj! (me dëshirë)
  Sigurojini profesionistët freelancer se do të zgjidhet fituesi e çmimi do të jepet. Kjo do të tërheqë kandidatura më të mira nga më shumë freelancer. Garancia 'Ju kthejmë paratë' nuk është e vlefshme për konkurset e garantuara.
  FALAS
  Ne do të kontaktojmë profesionistët tanë më të mirë që të marrin pjesë në konkursin tuaj.
  Make your contest more visible in our main job search pages.
  Only you can see individual entries, ensuring you get unique ideas.
  Freelancers must sign a Non-Disclosure Agreement to see your contest details.
  All contest details will be hidden from search engines.
 5. Kur klikoni 'Merrni Kandidatura Tani', ju deklaroni se i keni lexuar dhe i pranoni Kushtet e Përdorimit dhe n Rregulloren e Privatësisë

100%

Garanci 'Ju kthejmë paratë'*

 1. Postoni një konkurs dhe caktoni një çmim për punën e kërkuar
 2. Profesionistët freelancer konkurrojnë duke dërguar qindra ide
 3. Jepjani çmimin tuaj kandidaturës më të mirë!