custom toy box design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 5
 • Fituesi: Mohsin31581

Përmbledhja e konkursit

I need a high resolution toy box design +- like the sample i attached , it have to look like the box i have attached as photos, and the text i used in the sample.i added a vector where u can use for the design. so the COMPLETE Box have to look like the real box i added to show as example with the photos i attached

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“As always, on time and more then 100% perfection”

Fotoja e profilit plaschette, Luxembourg.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!