3D Book Cover Design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £48
 • Propozimet e Marra: 8
 • Fituesi: Revivi5

Përmbledhja e konkursit

I need a book design but need it to be in 3D. I made a video to show you how I need it done.

[login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Awesome graphics designer ... understood clearly what I wanted done, and produced the work very quickly, and was always available like when I send a message he was always responding in a quick manner. I was impressed. I have some more book cover designs and he's my 1st pick again.”

Fotoja e profilit Chess1092, Bahamas.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • piveterr4
  piveterr4
  • 1 vit më parë

  Where is your design?

  • 1 vit më parë
 • fadyattia12
  fadyattia12
  • 1 vit më parë

  can you send the cover book photo to me

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!