3d logo design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £30
 • Propozimet e Marra: 16
 • Fituesi: DatabaseMajed

Përmbledhja e konkursit

a 3d logo design needed for a website, preferably made by cinema4D so i can edit it as i wish after, the logo is for a website called (handast) the idea of the website is for people to upload videos of their work that they make by hand, for example cooking, pottery, sewing, hand crafting etc, i dont have a specific idea in mind but i will consider anything that is appealing.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great work, very efficient and quick”

Fotoja e profilit atheerkamal14, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • atheerkamal14
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  guys you are consintrating on the hand, dont forget its crafting cooking sewing etc

  • 1 vit më parë
  1. modym
   modym
   • 1 vit më parë

   entry #21 please check.

   • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!