Design a book cover

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 251
 • Fituesi: SalmaHB95

Përmbledhja e konkursit

Need a modern book cover that exudes money , wealth and success using emerald green, gold and black .. title of the books is the “the trillion dollar secret “ Use the following style as inspiration
.

Aftësi të rekomanduara

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!