Design a Brand

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $80
 • Propozimet e Marra: 22
 • Fituesi: Legatus58

Përmbledhja e konkursit

'DPM Lifestyle Group' is a new property development company based in Queensland Australia.
We need a brand to suit our small company that focuses on high quality apartment projects.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!