design a brochure

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 11
 • Fituesi: salinaakter952

Përmbledhja e konkursit

Designing a brochure for an electronics repairing business that operates on a mobile basis.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“She did a good job within my budget., Thank you.”

Fotoja e profilit ifixonwheelz, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • rababq
  rababq
  • 1 vit më parë

  Do you need a tri-fold brochure, or a flyer?

  • 1 vit më parë
  1. ifixonwheelz
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Hello Rabab, I need 2 fold brochure, if you have a sample or the previous works that you have done, share it with me, please. Thanks.

   • 1 vit më parë
 • sanchita1118
  sanchita1118
  • 1 vit më parë

  CAN YOU PLESE GIVE MORE DETAILS

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!