design a company logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 11
 • Fituesi: taquitocreativo

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed.
I am starting a business which provides kegs of beer for parties such as weddings and birthdays.
I require a logo for the business which is called East Gippsland Kegs & Bars

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Taquitos did a great job in this contest and I would happily work with him again”

Fotoja e profilit howlettgus, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • mtipu142
  mtipu142
  • 1 vit më parë

  check #9 #10 #11

  • 1 vit më parë
 • mtipu142
  mtipu142
  • 1 vit më parë

  working

  • 1 vit më parë
 • howlettgus
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Entries 3 and 4 are quite good if anyone thinks they can improve on them

  • 1 vit më parë
 • katobouf
  katobouf
  • 1 vit më parë

  check #2

  • 1 vit më parë
 • tonylegendo66
  tonylegendo66
  • 1 vit më parë

  inspration ???

  • 1 vit më parë
  1. howlettgus
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   something basic like a cartoon keg with the business name on it

   • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!