Design a Cute Unicorn Pattern

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 57
 • Fituesi: Mimi212

Përmbledhja e konkursit

Please make sure the unicorns are cute, and has a light background.

Please see examples below to get a general understanding of what i expect from you.

[login to view URL]

[login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Sagor97
  Sagor97
  • 1 vit më parë

  #62 #63

  • 1 vit më parë
 • Sagor97
  Sagor97
  • 1 vit më parë

  #61

  • 1 vit më parë
 • DaneyraGraphic
  DaneyraGraphic
  • 1 vit më parë

  Let me know if you have any questions on #38 , #57 , #58 and #59 . Thank you.

  • 1 vit më parë
 • Sagor97
  Sagor97
  • 1 vit më parë

  sir kindly check my work No #50

  • 1 vit më parë
 • shoaibopu
  shoaibopu
  • 1 vit më parë

  Please check entry #27 .

  • 1 vit më parë
 • leonardoluna1
  leonardoluna1
  • 1 vit më parë

  Hello contest owner, do you want me to do the same patterns that are attached? or do you want me to make new patterns similar to what you have attached? Thank you.

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!