Design a flyer for Childrens language classes

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £15
 • Propozimet e Marra: 34
 • Fituesi: d3stin

Përmbledhja e konkursit

I would like a similar flyer than my ond one but with more information.

Sing play and learn

French and German language classes at the Cobham Free School every Saturday.

Whether you are bilingual or just want to learn the language. This class is for you.
French Music class @9:45
German Music class @10:30
German Raupen Gruppe (reception -Y3) @11:15
German Schmetterling Gruppe (Y4-Y10) @12:00

For more information email info@[login to view URL] or visit [login to view URL]
Christiane or Valentina
07915432280 07591049739

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“She was very helpful and understanding of what I needed. Definitely recommended!”

Fotoja e profilit CVtutor, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!