Design a Graph Chart

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 6

Përmbledhja e konkursit

Hello creative designers,

PLEASE REPLICATE THE BAR GRAPH - 'STUDENT RETENTION' (NOT A PIE GRAPH!!!!)

We want the graph to have a similar design and colours to attached "Pie Chart". Attached is the Ai Pie Chart also.

Ai and PNG file required.

Thank you.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • dieas
  dieas
  • 1 vit më parë

  Please Feedback Entry #5

  • 1 vit më parë
 • NeelSagarbd
  NeelSagarbd
  • 1 vit më parë

  #guaranteed

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!