Design a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $120
 • Propozimet e Marra: 7
 • Fituesi: mstmerry2323

Përmbledhja e konkursit

I need a logo design
Company name : Creative Human Community

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • shamim111sl
  shamim111sl
  • 1 vit më parë

  #guaranteed

  • 1 vit më parë
 • creativeboss92
  creativeboss92
  • 1 vit më parë

  #guaranteed

  • 1 vit më parë
 • Kamran000
  Kamran000
  • 1 vit më parë

  #guaranteed

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!