Design a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 56
 • Fituesi: Ryos82

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed.

Using the words ‘Victory Kids’ or the initials ‘VK’ to design a very simple, kid-like logo, for a Kids Ministry that represents a diverse culture of children whose identity is in Jesus.

We are children’s ministry from Kindy - Grade 6, who loves God, ourselves and those around us.
This is our theme this year....
‘He (God) loves us’
‘I am loved’
‘I love You’

Thank you in advance and look forward to your creativity.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!