Design a logo

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $150
 • Propozimet e Marra: 473

Përmbledhja e konkursit

We need a logo designed for a company. I would like the logo to include the name Vitalized.

I'm most interested in having no images, just cool looking text/font

OR

Nice font with a small image that could go with any type of product or company, as part of the text or separate

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!