Design a logo for a mobile app

Përmbledhja e konkursit

Design a logo for a mobile app called Any Meter. The app helps users collect analog power meter's readings on the mobile. Check more details on attached file.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • goonetecno
  goonetecno
  • 1 vit më parë

  Excuse me the work with this app is to measure water or electricity?

  • 1 vit më parë
  1. hkamaleddine
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Any type of energy meters: electricity, gas, water, etc.

   • 1 vit më parë
 • advikayan
  advikayan
  • 1 vit më parë

  please, see the logo number #27 .

  • 1 vit më parë
 • goonetecno
  goonetecno
  • 1 vit më parë

  working

  • 1 vit më parë
 • cristianpop1993
  cristianpop1993
  • 1 vit më parë

  #15 and #17

  • 1 vit më parë
 • saidghouila
  saidghouila
  • 1 vit më parë

  #9

  • 1 vit më parë
 • ZakTheSurfer
  ZakTheSurfer
  • 1 vit më parë

  check out the entry #8

  • 1 vit më parë
 • ZakTheSurfer
  ZakTheSurfer
  • 1 vit më parë

  check out the entry #5

  • 1 vit më parë
 • istiakgd
  istiakgd
  • 1 vit më parë

  file is locked sir

  • 1 vit më parë
  1. hkamaleddine
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   No it shouldn't be. Try again please. Thanks.

   • 1 vit më parë
 • ZakTheSurfer
  ZakTheSurfer
  • 1 vit më parë

  do you want the same logo in the pdf file ? CONTACT ME

  • 1 vit më parë
  1. hkamaleddine
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Yes, but enhanced with better ideas if possible. Thanks.

   • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!