Design a Logo for a Podcast

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 46
 • Fituesi: creativeshihab

Përmbledhja e konkursit

This is a logo design for a podcast.

Logo needs to be clean and neat.

Name of company is "Raw Brilliance"

Colors to use are Black, White, and Red

Icon or symbol should be a crown.

Design choices are up to you. Client says he likes the shape and simplicity of the logos provided in the brief.

Thanks a bunch!

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Brilliant design. Easy to work with. Will work with again and will recommend.”

Fotoja e profilit jakejabbs, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!