Design a logo for a sustainability business. No business name in the logo. It should have 3 green arrows around a yellow conceptualised flaring sun. The sun flare should be in the centre and the flares emerge from behind the green arrows.

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $55
 • Propozimet e Marra: 28
 • Fituesi: SaryNass

Përmbledhja e konkursit

Design a logo for a sustainability business. No business name in the logo. It should have 3 green arrows around a yellow conceptualised flaring sun. The sun flare should be in the centre and the flares emerge from behind the green arrows.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • katobouf
  katobouf
  • 1 vit më parë

  Description...?

  • 1 vit më parë
 • plusjhon13
  plusjhon13
  • 1 vit më parë

  #extended please write in the Description

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!