Design a Logo for a Technology & Housing Nonprofit (Please review attached PDF)

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 53
 • Fituesi: EagleDesiznss

Përmbledhja e konkursit

Design a Logo for a Technology & Housing Nonprofit (Please review attached PDF)

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great work!”

Fotoja e profilit Solutions966, Costa Rica.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!