Design a logo for company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 56
 • Fituesi: chamestry

Përmbledhja e konkursit

We need someone to create a logo for our new company. We will be selling CBD Oils and chocolate. The name of our company is sweetdoze.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • emely1810
  emely1810
  • 1 vit më parë

  sir please check #123 #124

  • 1 vit më parë
 • dieas
  dieas
  • 1 vit më parë

  Hi, you can tell me. Name of your company ?

  • 1 vit më parë
  1. sandy968
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   yes, i just updated our description. It is sweetdoze and we are selling cbd chocolates

   • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!