Design a logo for my IT business

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £50
 • Propozimet e Marra: 128
 • Fituesi: canvasart2006

Përmbledhja e konkursit

Hello I need a logo designing for my business where I fix computers, run cabling for networks and manage servers.

Luke Derbyshire - Main Logo Text
Freelance IT Services - Slogan Text

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!