Design A Logo for VIP CBD & VAPES

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £40
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: iarena

Përmbledhja e konkursit

Design a logo for our company SMOKERS ROOM - CBD & VAPES. The logo must be modern and have a luxury feel to it. We will be selling smoking products. The logo must incorporate the colours green and black. Logo must be in a rectangle shape.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Good work and very responsive. Thanks!”

Fotoja e profilit avflavours, United Kingdom.

Këndi publik i sqarimeve

 • DesignInverter
  DesignInverter
  • 1 vit më parë

  please check #129

  • 1 vit më parë
 • iarena
  iarena
  • 1 vit më parë

  please check #122 , #123, #124 and #125

  • 1 vit më parë
 • iarena
  iarena
  • 1 vit më parë

  Please check #118 and #119

  • 1 vit më parë
 • iarena
  iarena
  • 1 vit më parë

  Please check #106 and #107

  • 1 vit më parë
 • GutsTech
  GutsTech
  • 1 vit më parë

  Kindly check #94

  • 1 vit më parë
 • taposiback
  taposiback
  • 1 vit më parë

  Please check # 92,93

  • 1 vit më parë
 • ZarioEstudio
  ZarioEstudio
  • 1 vit më parë

  Check the entry #73 please.

  • 1 vit më parë
 • saniTD
  saniTD
  • 1 vit më parë

  your logo full name ??

  • 1 vit më parë
 • MATLAB03
  MATLAB03
  • 1 vit më parë

  please sealed...

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!