Design a logo - SportsAcademy

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 30
 • Fituesi: Woronokin

Përmbledhja e konkursit

Hi,

We are starting a website with videos, showing athletes and coaches exercises and drills.

We are looking for an elegant and professional logo. Our website is www.sportsacademy.pro.

We are looking forward to see your entries.
May the best one win!

Best regards,
Jan Jorgensen
NovumSport

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Super, just perfect!”

Fotoja e profilit NovumSport, Denmark.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • creativeshihab
  creativeshihab
  • 1 vit më parë

  Hello sir, check my all-new entry.

  • 1 vit më parë
 • SelimKhan75
  SelimKhan75
  • 1 vit më parë

  Please check #25 #26

  • 1 vit më parë
 • henrigachon
  henrigachon
  • 1 vit më parë

  interner "www.sportsacademy.pro" aria internet font

  • 1 vit më parë
 • sultan01719
  sultan01719
  • 1 vit më parë

  Please Check # 11, 12

  • 1 vit më parë
 • mizan6349
  mizan6349
  • 1 vit më parë

  If you choose I will give you jpg psd file and more correcton

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!