Design a new logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $27
 • Propozimet e Marra: 10
 • Fituesi: smrana6163

Përmbledhja e konkursit

Revised Contest
Thank you for taking the time to prepare a logo. I like many of the entries: however, the emphasis should be on the word "SUSTAINABILITY" rather than "Next Level". I'd welcome logos that can communicate a 'reaching' to the next level.

Original contest
In less than one hour, design a simple logo for "Next Level Sustainability" which I can use on my webpage, LinkedIn, Facebook, and business card. The logo should be reasonably compact.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I really liked the straightforward aspect of Md R's design. It was just what I was looking for! ”

Fotoja e profilit rgale, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!