Design a Poster for a Training Course Event

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €20
 • Propozimet e Marra: 36
 • Fituesi: tanjabvw

Përmbledhja e konkursit

Hello,

We need a poster for a small training course on vegetarian cuisine.

The poster should include the following information:

- Vegetarian Training Course
- 25 hours
- Post Work (Tuesdays/Thursdays)

It should also have a space on the bottom for the logos of the promoters and sponsors.

Graphically, the poster should have elements that refer to vegetarianism, plant-based diet or just cooking vegetables in general.

NOTE: The work needs to be submitted in an editable file, in PSD. or AI. format.
NOTE 2: The file canvas should have the following dimensions: 1280x720px. If possible, you may also submit the same poster in 595 x 842px (A4) size.

P.S.: Attached you may find some examples of what kind of posters we would prefer.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Thank you for your excellent work!”

Fotoja e profilit neunwalder, Portugal.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • milongd71
  milongd71
  • 1 vit më parë

  please check my entry #37

  • 1 vit më parë
 • FreelancerAnis
  FreelancerAnis
  • 1 vit më parë

  Working....

  • 1 vit më parë
 • ruhuld89
  ruhuld89
  • 1 vit më parë

  dear sir,please check my entry #12 #13

  • 1 vit më parë
 • abdofteah1997
  abdofteah1997
  • 1 vit më parë

  Give me more details to rearrange the design

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!