design a tshirt

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 312
 • Fituesi: maulanalways

Përmbledhja e konkursit

we sell tshirts and other apparel to cyclists. need a t-shirt design with this phrase: mile by mile. idea is to communicate that we get better with each mile we ride - fitter, healthier, etc... design needs to be 1 color, vector art in Adobe Illustrator, text only is preferred

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!