Design a Van and Ute wrap for my business

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $86
 • Propozimet e Marra: 20

Përmbledhja e konkursit

I would like to get a design for utes and vans to advertise my business. The colour scheme is royal Blue, White and Bright Orange. Attached is the company logo. Also attached is a example design i quite like. But if you can come up with something different i would like that too.
Please Note: I would like to see what the design looks like on a van and ute please. So if you can put it on a Toyota Hiace and a Toyota Hilux Workmate would be nice.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • IrynaSokolovska
  IrynaSokolovska
  • 1 vit më parë

  hi! please check and rate my entry #25 :)

  • 1 vit më parë
 • Ajdesigner010
  Ajdesigner010
  • 1 vit më parë

  #extended #extended

  • 1 vit më parë
 • Ajdesigner010
  Ajdesigner010
  • 1 vit më parë

  #extended

  • 1 vit më parë
 • josepave72
  josepave72
  • 1 vit më parë

  Wait for me please...

  • 1 vit më parë
 • flaviussterea
  flaviussterea
  • 1 vit më parë

  attached files doesn t work

  • 1 vit më parë
  1. Adsysky
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   i uploaded more.

   • 1 vit më parë
 • IrynaSokolovska
  IrynaSokolovska
  • 1 vit më parë

  #increaseprize

  • 1 vit më parë
  1. Adsysky
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Ok

   • 1 vit më parë
 • Ajdesigner010
  Ajdesigner010
  • 1 vit më parë

  Hi

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!