Design an Engagement Card

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: ₹660
 • Propozimet e Marra: 36
 • Fituesi: alifida23

Përmbledhja e konkursit

Looking for a good design for engagement card. The card would be shared across digitally.
The design should be simple as well as classy.
I'd also want to include venue location as link or using QR code or by including a simple map. Suggestions welcome!

Matter on the card:
The pleasure of your company is requested as
Santosh
&
Radha
celebrate their
engagement!

2nd March 2019 // 6:30PM

Dreamland Lawns
Pinguli, Kudal, Sindhudurg
9607300433

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!