Design an initial logo (DF)

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 160
 • Fituesi: KyleCabernet

Përmbledhja e konkursit

I am looking for a logo for my personal brand. Dan Frigo

The sites target demographics are online entrepreneurs who are passionate about building a successful online business.

I would like something like Grant Cardone's logo. Where the two letter initials are sort of combined. I know it is hard with DF but hope to see come clever ideas.

[login to view URL]

two letter initial logo: DF

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“great work”

Fotoja e profilit dfrigo, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!