Design circle logo for aviator

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 45
 • Fituesi: lucianito78

Përmbledhja e konkursit

Need a logo designed to fit a circle aviator used on Telegram, whatsapp, etc.

I also need a ICON with no wording at all.

Design around these; [login to view URL] and picture attached.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I will 100% sure Mehdi again. EXCELLENT work and literally the best work and communication I've ever hired on freelancer. 10/10”

Fotoja e profilit btctraderla, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • pauldesignz15
  pauldesignz15
  • 1 vit më parë

  Hi Contest Holder, Kindly check all the entries before choosing the winner. Thanks

  • 1 vit më parë
 • Abdallahotefy
  Abdallahotefy
  • 1 vit më parë

  please check #56 with their subtitles and #57
  Thanks.

  • 1 vit më parë
 • Hasib143
  Hasib143
  • 1 vit më parë

  please check #53 & #54

  • 1 vit më parë
 • btctraderla
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  I also need a ICON with no wording at all.

  • 1 vit më parë
  1. rizwana314
   rizwana314
   • 1 vit më parë

   Please check #6 Waiting for feedback now

   • 1 vit më parë
 • cyasolutions
  cyasolutions
  • 1 vit më parë

  What do you want exactly? I dont understand

  • 1 vit më parë
 • BevedUpRose
  BevedUpRose
  • 1 vit më parë

  If this is your company name, would you like the same font?

  • 1 vit më parë
 • rashedul070
  rashedul070
  • 1 vit më parë

  logo name ?

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!