Design Construction Project Monitoring Software Brochure

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: ₹1925
 • Propozimet e Marra: 11
 • Fituesi: fardiaafrin

Përmbledhja e Konkursit

Design me a brochure for a Construction Project Monitoring Software.
I have attached original brochure. And attached some sample ideas to create concept.
Please feel free to connect for any queries or additional info/pics.

Aftësitë e Rekomanduara

Reagimi i Punёdhёnёsit

“Quite creative and able to grasp requirement quickly. Highly recommended!”

Fotoja e profilit neilparmary2k, India.

Këndi i Sqarimeve Publike

 • sherinjahan62
  sherinjahan62
  • 5 muaj më parë

  I'm Working... Need more time..Please

  • 5 muaj më parë
 • fardiaafrin
  fardiaafrin
  • 5 muaj më parë

  working...

  • 5 muaj më parë
 • sherinjahan62
  sherinjahan62
  • 5 muaj më parë

  Working.. wait plz!

  • 5 muaj më parë
 • fardiaafrin
  fardiaafrin
  • 5 muaj më parë

  What is the size of your brochure?

  • 5 muaj më parë
  1. neilparmary2k
   Krijuesi i Konkursit
   • 5 muaj më parë

   A3 (foldable in centre)

   • 5 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe thjeshtë

 • Merrni njё larmi punimesh

  Merrni njё Larmi Punimesh Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni fituese kandidaturën më të mirë

  Zgjidhni fituese kandidaturën më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një Konkurs Tani ose Bashkohuni me ne Sot!