Design Hi Definition logo & favicon

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £35
 • Propozimet e Marra: 59
 • Fituesi: stericart454

Përmbledhja e konkursit

I need a logo for a Gas and electric switching website. I would like and electrick light switch in the logo or maybe a bulb or gas flame. The name the logo needs to day is
ENERGY QUOTE NOW.COM. I would like the logo to be colourful and bright

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Fantastic logo thankyou”

Fotoja e profilit david36930, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!