Design logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 151

Përmbledhja e konkursit

We are a fitness studio and we want our logo to be sort of a firework but a simplified version of it (not an actual firework, see attached images) . This firework symbol will signify energy. I don't want to give the name of our studio but after I choose the person who I will award the work to based on the design of the firework, I will give the name of the studio so it can be included with the firework symbol. As for color, we want a bright color but not too girly as the studio is for men also.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!